Mercè Vidal
per en 25 Agost 2013
882 Vistes

Per si algú s'hi atreveix aquests muffins són molt senzills de fer i quéden força bé.

Necessitarem: 180 gr. de farina, 100 gr. de sucre morè, 1 cull. postres de canyella, 1 sobre de "Royal", un pessic de sal, 1 ou, 120 ml. de llet, 60 ml. d'oli i 1 poma. I a part, per al cruixent del damunt: 1 tassa de flocs de civada, 3 cs. de sucre morè, 1 cp. de canyella 20 gr. de mantega en pomada.

Barrejarem els productes secs i els reservarem; farem el mateix amb el producte per al crumble. Ara li toca als líquids, és a dir l'ou, la llet i l'oli; incorporem eaquesta barreja a la de la farina i un cop ben barrejada hi trinxarem una de les pomes ben menuda (l'altra la barrejarem amb el crumble).

Omplirem motlles de muffin per al forn fins a la meitat amb la massa i al damunt hi repartirem el crumble i l'altra poma tallada ben menuda.

Pre escalfarem el forn a 200ª i un cop calent hi posarem els motlles, els hi deixarem 20', si cal a última hora els punxirem amb un escuradents per assegurar-nos que són cuits i ja es pot apagar el forn i treure'ls.

Publicat a: Arts
Sigues el primer a qui li agrada això.
Mercè Vidal
Hola Ulie2013, Tonta no és la pregunta, en realitat el crumble no és més que un cruixent que es fa a part i bàsicament de galeta. Es fa per donar-li un aire diferent i que no sembli tan una madalena.
28 Agost 2013